ATAŞEHİR’DE KAÇAK YAPILARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
Ataşehir Belediyesi, ilçe sınırlarındaki ruhsatsız ve kaçak yapılarla mücadele etmeye devam ediyor.
Ataşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün yaptığı yıkım çalışması kapsamında, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün desteği ile İSKİ, AYEDAŞ, İGDAŞ ve Emniyet güçlerinin katılımıyla, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki ruhsatsız, kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirildi.
Ekipler 5 Mart 2020 Perşembe sabahı, izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı gerekli önlemler alarak yıktı.
Kaçak yapılaşmayla her zaman olduğu gibi bundan sonra da etkin mücadele edilecek Ataşehir’de, ruhsatsız ve kaçak yapıların yıkımına devam edilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: