Erzurum Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Hamza Özkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Muhtarların yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Özkan, birlik ve beraberlik içinde hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade etti.
Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Demokrasimizin temel taşları olan muhtarlarımız, mahallelerimizde vatandaşlarımızla belediyemiz arasında köprü görevi üstlenerek yerel yönetim anlayışımızın en önemli paydaşlarıdır. Halkın taleplerini en iyi şekilde bilen ve yerinde çözümler üreten muhtarlarımız, kentimizin gelişimi ve dayanışması açısından büyük önem taşımaktadır.”
Başkan Hamza Özkan, mesajının sonunda tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: