CHP'li Özkan Yalım'dan yeni yıl mesajı
CHP Uşak Milletvekili ve Karma Parlamento Başkan Vekili Özkan Yalım, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Anadolu Aydınlanması’nın izinde hak, hukuk ve adalet mücadelesinin devam edeceğini vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili ve Karma Parlamento Başkan Vekili Özkan Yalım, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında; her geçen yılın bir önceki yılı arattığına işaret etti.
Geri bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılının Türkiye açısından zor bir yıl olduğunu anımsatan Yalım, "Döviz yılın son aylarında döviz kurunda oynanan oyunlar ekonomik krizi daha da derinleştirirken; yurttaşımızın alım gücünü yok etti. Yoksulluk arttı. Geride kalan yıl bir grup yandaşın yılı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm kadrolarımızla yurttaşlarımızın özgürlüğü, refahı, huzuru ve mutluluğu için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Anadolu Aydınlanması’nın izinde hak, hukuk ve adalet mücadelemiz sürecek. Umudu yeniden yeşerteceğiz. Yeni yılın bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: