“Denize En Çok Mavi Yakışır”
Geçtiğimiz yıl yaşanan yangınlardan zarar gören bölgelerin başında gelen Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çökertme Mahallesi’nde Milas ve Bodrum belediyesine bağlı ekipler “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla deniz dibi temizliği gerçekleştirdi.
Milas ve Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen deniz dibi temizliği geçtiğimiz yaz aylarında yangın felaketi yaşayan Çökertme mahallesinde gerçekleşti. Deniz dibi temizliği etkinliğine Bodrum Tepecik Demir Topal Ortaokulu’ndan 27 öğrencinin de sahil temizliği yaparak destek verdi.Milas Yörük Obaları Kültür Derneği ekiplerince de Çökertme sahilinde halk oyunları gösterisi sergilendi.
Deniz ve sahillerin temiz tutulması için farkındalık oluşturma amacıyla Bodrum Belediyesi ile ortak çalışma içerisinde olduklarını dile getiren Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş,etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.
Gönüllü dalgıçlardan oluşan ekipler deniz dibinden 16.8 kg metal,22.97 kg plastik,43 kg lastik, 18 kg ahşap,29.75 kg cam,30.7 kg tekstil, 1.65 kg pil, 4.30 kg porselen,1 kg kağıt olmak üzere 181.77 kg atık topladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: