Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'nde Musa Çakır dönemi
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Olağan Genel Kurul toplantısı bugün yapıldı. EGC lokalinde gerçekleştirilen Genel Kurul iki liste halinde yapıldı.
Genel Kurul'un Divan Başkanlığını Erzurum Matbaa Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı ve Yazar Hikmet Karaca yaptı. 45 oyun kullanıldığı seçimde 26 üyenin oyunu alan Gazeteci Yazar Musa Çakır, EGC'nin yeni başkanı seçildi.
Diğer Aday Vedat Refayeli ise 19 oy aldı.
Seçim sonucunda açıklama yapan Çakır, " Cemiyetimize bu güne kadar hizmet etmiş, bütün Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Mesleki sorunlarımızı gündeme getirmek, çözümü noktasında gayret göstermek en önemli hedefimiz olacaktır. Genç bir kadroyla geliyoruz. Bu dinanizmimizin bizleri başarıya ulaştıracağından hiç bir kuşkumuz yok. Cemiyetimizin kapısı, bütün meslektaşlarımıza açıktır. Herkesi EGC çatısı altına bekliyoruz." Diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: