Erzurum’un tanınmış isimlerinden Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu’nun oğlu Haktan Karasu, Merve Karasu ile hayatını birleştirdi. Armada Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah merasimi, siyaset, sanat ve iş dünyasından yoğun katılımın olduğu görkemli bir törene sahne oldu.
Geleneksel Erzurum adetlerine uygun olarak sabah gerçekleşen gelin çıkarma merasimiyle başlayan düğün, davul ve zurna eşliğinde çekilen halaylarla coşkulu bir atmosferde devam etti. Karasu ailesi, konukları kapıda karşılarken davetlilerle yakından ilgilenerek misafirperverliklerini gösterdi.
Nikah merasimini Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıyarken, törende Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda seçkin davetli hazır bulundu.
Genç çiftin mutluluğunu paylaşan davetliler, Karasu Ailesi’ni bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Gazete olarak Haktan ve Merve Karasu çiftine ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyoruz.
Yorumlar
Kalan Karakter: