Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Erzurum Kongresi’nin yıl dönümü dolayısıyla 22-25 Temmuz 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Sıla-i Rahim Programı ile Ekim ayının ilk haftasında İzmir’de düzenlenecek Erzurum Tanıtım Günleri hazırlıkları kapsamında istişare toplantısı düzenledi.
Federasyon Genel Başkanı Zakir Salmanoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri ile federasyona bağlı dernek başkanları katıldı. Programların hazırlık süreci, organizasyon detayları ve yürütülecek çalışmaların ele alındığı toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Zakir Salmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanlarına gösterdikleri ilgi, katkı ve dayanışma dolayısıyla teşekkür etti.
Salmanoğlu, toplantıda ortaya konulan fikirlerin ve alınan kararların federasyonun ortak hedefleri doğrultusunda önemli bir yol haritası oluşturduğunu belirterek, “Sergilenen birlik ruhu, federasyonumuzun hedeflerine emin adımlarla ilerlediğinin en güzel göstergesidir. Aynı inanç ve kararlılıkla hareket ettiğimiz sürece birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenecek, Erzurum sevdamızı en güzel şekilde yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
22-25 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Sıla-i Rahim Programı kapsamında Ege Bölgesi’nden Erzurum’a geniş katılımlı bir heyetin gelmesi planlanırken, Ekim ayının ilk haftasında İzmir’de düzenlenecek Erzurum Tanıtım Günleri’nde ise kentin kültürel değerleri, yöresel ürünleri ve turizm potansiyelinin tanıtılması hedefleniyor.
Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: