Esnaf'tan Demirezen'e ödül
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen İzmir Esnaf Odaları Birliği ve İzmir Milli Piyango Esnaf Odası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Yılın Belediye Başkanı seçildi.
Demirezen törende yaptığı konuşmada bu ödüle layık görüldüğü için teşekkür ederek şunları söyledi: Her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İzmir Esnaf Odaları Birliği ve İzmir Milli Piyango Esnaf Odası tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında bizi Yılın Belediye Başkanı olarak seçen Esnaf Odaları Birliği'ne ve Millî Piyango Esnaf Odası'na şahsım ve İlçem adına çok teşekkür ederim. Rabbim hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Bu vesileyle tekrardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, bu ödülü de Şehit ve Gazi anneleri ile eşleri ve Diyarbakır Anneleri adına aldığımızı büyük bir onur ve gururla paylaşmak istiyorum.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: