Hollanda Turizm Fuarı’nda Gözler Fethiye’de!
Pandemi nedeniyle ara verilen Vakantiebeurs Turizm Fuarı’na, bu yıl 100 binin üzerinde ziyaretçinin katılacağı tahmin ediliyor.
Karaca’dan önemli görüşmeler
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, fuar kapsamında, dünyaca ünlü tur operatörleri temsilcileriyle bir araya geldi. TUI Head Of Product Flight Holidays Benelux Johan Louwers, Corendon Şirket Ortağı Atılay Uslu, Prettig Reizen Genel Müdürü Gudret Gültekin ve Sunweb Türkiye Kontrat Müdürü Oğuz Selçuk ile görüşmelerde bulundu.
“Fethiye için ciddi bir çalışma içindeyiz”
Vakantiebeurs Turizm Fuarı’nda Fethiye’nin en iyi şekilde tanıtılması için tur operatörleri ile görüşen Karaca, aynı zamanda farklı ülkelerden gelen stantlara da ziyaretler gerçekleştirdi. Türkiye’nin ve dünyanın gözbebeği Fethiye’nin yeni pazarlarda tanıtımı için mücadele ettiklerini ifade eden Karaca, “Kuruluşu antik çağlara dayanan ilçemiz dünya turizminin önemli bir kentidir. Fethiye deniz, kum, güneşiyle, tarihi ve doğasıyla değerli bir destinasyondur. Şu an Hollanda’da, Utrecht’deki fuardayız. Kısa bir süre sonra EMİTT Turizm Fuarı’nda yer alacağız. Fethiye’nin tanıtımı için sektör temsilcileriyle koordineli olarak ciddi bir çalışma içindeyiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: