İYİLİK DERNEĞİ GÖNÜLLÜLERİNDEN ÖZEL ÖĞRENCİLERE DESTEK
İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Çayırova’da eğitim gören yirmi özel öğrenciye eşofman ve ayakkabı desteği verdi.
İyilik Derneği Genel Sekreteri Kamuran Serkan Gürsel “Gör Beni Projesi” kapsamında “Biz iyilikle her zorluğun aşılacağını biliyoruz. Burada bulunan kıymetli kardeşlerimizin güven ve cesaretlerine katkıda bulunmak, onların el ve göz koordinasyonlarını geliştirmelerini, hayata daha pozitif bakmalarını sağlayarak güven ve cesaretlerini arttırmalarına vesile olmak, bizler için oldukça kıymetli. Bu çalışmada bize destek olan bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. ”dedi.
İyilik Derneği gönüllülerinin öğrencilerle tek tek ilgilendiği program hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: