İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, baro seçimleri öncesindeki son hafta, meslektaşlarını "Avukatlar Konserde Buluşuyor" etkinliği ile bir araya getirdi. Dungeon Performance Hall’da gerçekleştirilen ve Fondip Grubu’nun sahne aldığı konserde yaklaşık 400 avukat ve avukat adayı, seçimlerin stresini eğlenceli bir atmosferde geride bırakma fırsatı buldu.
Etkinlikte konuşan İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Başkan Adayı Sercan Altunordu, seçim sürecinin yoğunluğuna dikkat çekerek, “27 Haziran’da yaptığımız ön seçimle başladığımız bu maratonun sonuna yaklaşıyoruz. Bugün burada meslektaşlarımızla birlikte biraz yorgunluk atmak, eğlenmek ve ülkenin içinde bulunduğu zor günlerde nefes almak istedik. Yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum,” dedi.
Altunordu, sözlerini yaklaşan seçimlerle ilgili umut dolu mesajlarla tamamladı: “Hafta sonu yapılacak genel kurul ve Pazar günü gerçekleşecek seçimlerle İzmir Barosu’nun 6 yıl aradan sonra tekrar Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu yönetimine kavuşacağına inanıyoruz. Katılımcı, şeffaf ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla tüm meslektaşlarımızı baromuza davet edeceğiz. Umarım Pazar günü bu kez zaferimizi hep birlikte kutlarız.”
Seçime kısa bir süre kala düzenlenen bu etkinlik, İzmir Barosu üyeleri arasında dayanışmayı ve birlikteliği pekiştirirken, seçime dair heyecanı da zirveye taşıdı.
Yorumlar
Kalan Karakter: