Konser gelirleri depremzedelere bağışlandı
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü, Türk Halk Müziği Bölümü tarafından verilen konserde elde edilen gelirin İzmir’deki depremzedelere gönderileceğini açıkladı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Türk Halk Müziği Bölümü, konserin ilk bölümünde ses ve saz sanatçıları tarafından dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Konserin ikinci bölümünde ise konuk sanatçı olarak Emel Taşçıoğlu sahne aldı. Repertuarında ‘Gönül Dağı’, ‘Haydar Haydar’ gibi eserlere yer veren Taşçıoğlu, performansıyla izleyicilerden alkış aldı. Konserin sonunda emekli olan Emel Örgün Kurt’a Türk Halk Müziği alanında yapmış olduğu derlemeler ve Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası’na sunmuş olduğu katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü, konserden elde edilen tüm gelirin İzmir’deki depremzedeler için bağışlanacağını açıkladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: