MİLASTA KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR
Milas Belediyesi kaçak yapılara aman vermiyor. Milas Belediyesi’ne gelen her türlü ihbar ve şikâyeti değerlendiren ekipler, imar mevzuatına aykırı olduğu tespit edilen ve kaçak olduğu belirlenen yapılara yönelik yasal işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyor.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yıkım kararı çıkan, kaçak ve izinsiz tüm uygulamalara hiçbir ayrım yapmadan müdahale eden Milas Belediyesi, son olarak Koru Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kaçak binaların yıkımını gerçekleştirdi.
“Her İhbar ve Şikayet Dikkatle Değerlendiriliyor”
Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili konuşan yetkililer, inşaat sezonunun yaklaşmasıyla birlikte belediyeye yapılan ihbar ve şikayetlerde de artış olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlardan gelen ihbarların önemli olduğunu ve her ihbarın titizlikle takip edildiğini aktardı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: