Mustafaoğlu'ndan sükunet çağrısı
Erzurum’un Horasan ilçesinde Yeniden Refah Partisi teşkilat mensuplarının saha çalışmaları esnasında uğradıkları saldırıya dair bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu , yaşanan olayları şiddetle kınarken, sürecin sağlıklı bir şekilde neticelenmesi için tüm adaylarını ve teşkilatlarını sükunete davet etti.
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu’nun açıklaması şöyle :’‘Saha çalışmalarımız esnasında Yeniden Refah Partisi Horasan Belediye Başkan Adayımız Abdulhatem Bastem’in aile fertlerine ve teşkilat mensuplarımıza yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum.
Yeniden Refah Partisi’nin tüm ülke genelinde olduğu gibi şehrimizdeki yükselişinin de önüne geçilebilme ve milletimizi kutuplaştırmaya yönelik gerçekleştirilen hiçbir eylemi tasvip edemeyiz.
Ancak, şölen olarak nitelendirdiğimiz seçimlerimizin hangi şartta olursa olsun sabırlı bir şekilde sürdürülmesi ve sürecin sükûnetle neticelendirilmesini çok önemsemekteyiz.
Bu anlamda, seçim çalışmalarını sürdüren tüm adaylarımızı ve teşkilatlarımızı itidalli olmaya ve sükûnete davet ediyor, şehrimize yakışmayan bu tarz olayların tekrar edilmemesini, Erzurum'a ve Erzurumluya yakışan bir sürecin sürdürülmesini temenni ediyorum.''
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: