Reklam
İlkay Dingeç

İlkay Dingeç

[email protected]

İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞUN ÇIĞLIĞI: PANİK ATAK

14 Ocak 2023 - 12:42

Bu dünyada elimizde olan tek şey bedenimizdir. Ne ev,ne kariyer hiç biri bedenimiz kadar bize ait değildir. İçten içe sizi kemiren bir sıkıntı var ise ve siz farkında olmadan bunu bastırıyorsanız, adeta içeriden bedenin yumruklanması söz konusudur. Tıpkı bir odaya kilitlenen çocuk gibidir, ki hiçbir çocuk odaya kilitlenmeyi hak etmez. Hatasından da büyüktür bu ceza üstelik, ne olduğunu bile anlayamazken kendini ifade etmesini de bekleyemeyiz. Öyleyse geriye ne kalır?:Sadece sesini duyurana kadar kapıyı yumruklayan küçük bir çocuk…
Oysa anlamak ve anlaşılmak her şeyi yoluna koyacaktır. Hala da geç değildir üstelik… 
  Değerli okuyucu; Panik atak problem değil, var olan bir problemin belirtisidir. Probleme odaklanmanın ilk adımı ise kabul etmekten geçer. Ve siz bu yazıyı okuyarak zaten bunu yapmaktasınız. Diğer adımlar ise kapıyı aralamak ve içinizdeki çocuğun öfkeyse öfkesini dinlemek, hüzünse hüznünü yatıştırmaktır.
Bu konuda bir uzman ile çalışmak süreci daha kapsamlı ele almanıza ve sadece size uygun yol haritası ile daha konforlu bir şekilde ilerlemenize katkı sağlayacaktır.
Kendinize iyi bakın
Sevgilerimle
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum