Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Erzurumspor FK, İstanbul’da konuk olduğu Atko Grup Pendikspor’u 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Son haftalardaki başarılı performansını Pendik deplasmanında da devam ettiren mavi-beyazlı ekip, ligde üst üste 5. galibiyetini alarak puanını 42’ye yükseltti.
Ev sahibi Pendikspor ise son iki haftadaki puan kayıplarının ardından 38 puanda kaldı.
Tribünlerde Erzurum Rüzgârı
Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşmada Erzurumspor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. İstanbul’da yaşayan Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiği mücadelede, Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Şahsuvaroğlu’na yönelik sevgi gösterileri dikkat çekti. Tribünlerden yükselen tezahüratlar, Erzurum camiasının birlik ve beraberliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Maçın Özeti
Atko Grup Pendikspor ile Erzurumspor FK arasında oynanan karşılaşma tempolu başladı. Karşılıklı ataklara sahne olan mücadelede Erzurumspor FK, bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak deplasmanda kritik bir üç puanın sahibi oldu.
Maç Bilgileri
• Stat: Pendik
• Skor: Atko Grup Pendikspor 1 – 2 Erzurumspor FK
Erzurumspor FK, bu galibiyetle play-off ve üst sıralar hedefi doğrultusunda önemli bir avantaj elde etti
Yorumlar
Kalan Karakter: