ŞİŞLİ’DE ‘BENİM CUMHURİYETİM’ COŞKUSU DEVAM EDİYOR
Şişli Belediyesi, Cumhuriyet’in ilanın 97. Yıldönümü etkinliklerine pandemi kuralları çerçevesinde; Abdi İpekçi Meydanı’nda ‘Benim Cumhuriyetim’ konulu fotoğraf sergisi ile devam ediyor.
Cumhuriyet’in ilanının 97’inci yılı kutlamaları kapsamında ilk olarak 28 Ekim Çarşamba günü Şişli Caddeleri, birbirinden özel klasik otomobillere ev sahipliği yaptı.
Benim Cumhuriyetim konulu fotoğraf sergisi
29 Ekim Perşembe günü ise, Abdi İpekçi Meydanı’nda saat 15.00’da Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in katılımı ile ‘Benim Cumhuriyetim’ konulu fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Cumhuriyet’in ilanına giden yolda Mustafa Kemal’in Anadolu’ya geçmeden önce Şişli’deki evinde yürüttüğü çalışmalar ve Milli Mücadele kararı başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’ndan, Lozan Barış Konferansı’na, Atatürk Devrimleri’nden, Cumhuriyet’in kazanımlarına kadar olan süreci anlatan 22 fotoğraf sergilendi. Sergi, 12 Kasım tarihine kadar izlenebilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: