Tülay Yaman İzmir 1. Bölge'den Milletvekili aday adayı oldu
İYİ Parti'nin kurucularından olup, bir süre Il disiplin kurulunda görev yapan ve bugüne kadar parti çizgisinden çıkmayan Tülay Yaman'ın aldığı karar çevresi ve partililerce sevinçle karşılandı.
Yaman yaptığı açıklamada;''Benim liyakatime ve samimiyetime güvenen,şehrimin hak ettiği haklarını mecliste temsil edeceğimi bilen,bana inanan tüm iyi partili İzmir’li hemşehrilerimin kıymetli oylarına talibim. Bunun için sizlerden 5 yıllık bir yetki istiyorum.”dedi. İzmir’de temayül yoklamasında güçlü ve favori aday olarak partide isminden söz edilen Tülay Yaman etkin projeleri olduğunu söyleyip,sözlerine şunları ekledi.” Benim bu güne kadar şahsi kendime kattıklarım ve çevreme faydalarımdan çok, seçildikten sonra yapacaklarım önem kazanacaktır.Gümbür gümbür iktidara koşuyoruz.Bu millet düzlüğe çıkacak ve bunda katkılarım olacak. İyiler geliyor'' diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: