Reklam
Oğuzhan Akova

Oğuzhan Akova

[email protected]

KEDİ DİLİ AKADEMISI

15 Temmuz 2023 - 20:30

Yaz sicaklarinin olumsuz etkileriyle boğuştuğumuz bu günlerde herkesi gülümsetecek bir konuyla bu ayki yazımızı  hazırlamak istedim. 

Adı Kedi Dili Akademisi. Herseyin bilgisine erisebildigimiz bu dünyada Kedi Dili akademisi adıyla bir bilgiye ulasamayacaginizi bildiğimden temmuz ayı yazımı bu konuda yazmaya karar verdim.

Pandemi döneminde herkesin kapalı alanlara hapsoldugu ve depresyonda olduğu bir dönemde olgunlaşan bir proje fikri olarak ve benim ilham kaynagi olarak yavru kedi taklidimle es zamanli baslattigimiz youtube kanalinda da kedi dili akademisi adiyla kanalini actigimiz bu olusum 20 Haziran 2023 günü ana sponsorlarimizdan İstanbul'da Mecideyeköyde yer alan Çevre pastanemizin mekaninda lansman cekimlerini de yaparak saha çalışmalarına aktif olarak başladık. Özünden kopan insanı güçlendirecek motivasyon unsurlarını  geleneksel Türk Kültürünün tanrı misafiri olma ayrıcalığını yeniden bizlere hissettirecek saha ziyaretlerini  sevgi diliyle ilrtisim süreçlerinde  hakim kılarak toplumumuzda azalan güven ve toplumsal dayanışma değerlerimizi güçlendirmeyi hedeflemektedir. Böylelikle hepimizin birbirimize şifa olabilecek ilgi alaka ve dayanışmayı  bir psikolog, bir veteriner hekim,  bir çekim yapan kameraman ve bir moderatorden oluşan mobil ekibimizle kısa cekimlerle günlük yasantimizin iletişim zeminlerini gundeme getirmeyi ve gitgide yozlasan duygu ve dusunce dunyamizi zenginlestirmeyi hedefledik. 

Bakımı yapılmayan ve yaşanmayan hiçbir değerin yasatilamayacagini bildiğimizden bu düşüncemizi bizzat sahaya yansıtarak ve çekimler yaparak toplumumuza yansıtmayi düşündük.  İnsanı parcalanmisliktan ve yalnızlık duygusundan kurtaracak değerlerimizin sevgi, güven, yardımlaşma ve dayanışma kavramlarinda varolabilecegini düşünüyoruz. Çekimlerimiz  ve saha ziyaretlerimiz spontane  ve doğal mekanlarında her ay tekrarlanarak devam edecektir. Bir çeşit toplumsal destek ekibi olarak kamu hizmeti de sunduğumuzu düşünüyorum. Her türlü düşünce öneri ve degerlendirmelerinizi bekliyoruz. 
Sizleri youtube kanalimizdaki sosyal paylaşımlarımizi takip etmeye ve dünyayı birlikte sevgi güven ve dayanışma temelli yeniden inşa etmeye davet ediyorum. 

Sevgiyle kalın.

Kedi Dili Akademisi Sponsor Buluşması tıkla izle


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum